Over ons

Kwaliteit op 3 fronten

Koffie

Na vele omzwervingen in Italië heb ik uiteindelijk de mensen van Mokarico ontmoet op de beurs in Milaan. Het klikte tussen ons, zij waren zeer enthousiast om ons als eerste klant te hebben in Noord Europa. Ik heb dan ook het geluk gehad vele vormingen te mogen volgen bij hen. Hun passie en gedrevenheid werkte ook aanstekelijk op mij. Sindsdien werken we toch al een 10tal jaar samen.

Sandwiches

Vanaf Academiejaar 2023/2024 zullen wij de sandwichbar opnieuw opstarten.
De nadruk zal, zoals in het verleden, liggen op kwaliteit, versheid, originele recepten, liefst gemaakt met lokale producten. Mijn zoektocht naar de perfecte baguette zoals we die enkel nog in Frankrijk vinden heeft geleid naar Ninove.

Het beleg zijn de originele recepten waarmee ik in 2004 ook reeds veel succes had en die op algemene aanvraag dus terugkomen.
Deze recepten zijn ontstaan tijdens mijn omzwervingen in mijn 2e thuisland Frankrijk en Italië.
Ik probeer zoveel mogelijk bereidingen ter plaatse te maken.
Zowel de mayonnaise , BBQ-saus als pesto is een eigen bereiding.

Service

Wij hebben, samen met ons team, altijd geprobeerd een warme ontmoetingsplaats te creëren op de campus. Het geeft dan ook veel voldoening om vast te stellen dat zowel studenten proffen, docenten, onderzoekers, administratief en technisch personeel zich steeds thuis voelen in Opinio.